Verzending

Hoe gaat de verzending in zijn werk? 

Wij verzenden alle brownies per post. Het is dan ook niet mogelijk om uw bestelling bij ons op te halen. Het gaat allemaal per brievenbus post. Degene die de brownies ontvangt, hoeft er dus ook niet speciaal voor thuis te blijven.

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 12:00 uur worden gedaan, verzenden wij dezelfde dag nog.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. We vinden de kwaliteit van onze levering het allerbelangrijkste.

Levertijd van de brownies

PostNL is in onze ervaring betrouwbaar. Ze leveren in 9 van de 10 gevallen netjes de volgende dag. Houd er wel rekening mee, vooral bij feestdagen, dat er vertraging kan optreden.

Op de product pagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€3,95 per bestelling. 

Levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering tussen 9:00 en 18:00 uur plaatsvinden 2 werkdagen nadat de bestelling is geplaatst. Als u op dinsdag een bestelling plaatst streven wij er naar om het op donderdag te bezorgen. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Let op bij huisdieren!

Wij versturen onze brownies per post. Let er altijd op dat huisdieren er niet bij kunnen. Chocolade bevat namelijk het stofje theobromine; wat giftig is voor honden en sommige andere huisdieren!